Napomena
Prijave (kotizacije) za sudjelovanje na 3. Kongresu radiološke tehnologije će biti moguće najkasnije do 20.9.2019. (petak).
Od 20.9.2019. rezervacijski online sustav kao i prijave tehničkom organizatoru više nisu moguće.

 

Poštovani članovi Hrvatske komore zdravstvenih radnika i cijenjeni suradnici,
čast mi je najaviti novi Kongres radiološke tehnologije, treći po redu u organizaciji naše Komore i Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost.

Od 11. do 13. listopada 2019. godine u hotelu Zora u Primoštenu ponudit ćemo vama i vašim suradnicima tri dana kvalitetno pripremljenog stručnog programa, obogaćenog zanimljivim diskusijama i vrijednim informacijama iz svih područja naše profesije.

Na raspolaganju su nam dvije dvorane za usmene i poster-prezentacije, kao i smještajni kapacitet hotela Zora.

Svjedoci smo ubrzanog tehnološkog razvoja dijagnostičkih uređaja zahvaljujući kojem je radiologija postala nesumnjivo najdinamičnija grana medicine. Time su postavljeni novi izazovi i zahtjevi pred radiološke tehnologe koji, između ostaloga, imaju sve veću ulogu u zaštiti od zračenja optimiziranjem protokola pretraga.

Slijedom navedenog, na Kongresu će biti obrađene teme iz svih područja radiološke tehnologije te zaštite od zračenja, a govorit će se i o novim konceptima i budućnosti radiologije, radioterapije i nuklearne medicine.

Stoga vas u ime Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika srdačno pozivamo na aktivno sudjelovanje u radu Kongresa.

Unaprijed se radujemo zajedničkom druženju i novim pozitivnim iskustvima koja nedvojbeno prate svako nastojanje rasta i razvoja, kako u profesionalnom i idejnom smislu, tako i u našoj svakodnevnoj poslovnoj stvarnosti.


Goran Kutlić, bacc. radiol. techn

Dopredsjednik Hrvatske komore zdravstvenih radnika
Voditelj Strukovnog razreda
za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost

Tomislav Stanković
Tomislav Stanković, bacc. radiol. techn

Predsjednik organizacijskog odbora 3. KRT