Men have it too 2023 desktop banner koji vodi na početnu stranicu
Men have it too 2023 mobile banner koji vodi na početnu stranicu

Dobrodošli

Poštovani,

jedna četvrtina osoba koje boluju od poremećaja prehrane su muškarci. Bigoreksija, ortoreksija, bulimija i anoreksija uz naravno kompulzivno prejedanje poremećaji su povezani s muškarcima također. Oni su nekada nepravedno zapostavljeni, diskriminirani u odnosu na žene u liječenju poremećaja prehrane. 

S posebnim osjećajem ponosa, časti i privilegije pozivam Vas da budete pioniri pomoći, promocije i podrške poremećajima prehrane u muškaraca sudjelujući na 1. međunarodnom kongresu o poremećajima prehrane kod muškaraca, pod nazivom: “Man have it too“. 

Kongres će se održati u Hotelu Parentium, u Poreču od 19 – 22. listopada 2023. godine. 

Psihijatri, internisti, fizijatri, nutricionisti, psiholozi, psihoterapeuti, kineziolozi i ostali zainteresirani stručnjaci imat će prigodu učiti, razgovarati i na poseban iskustveni način raditi na sebi tijekom sudjelovanja na ovom kongresu. Počasno će mjesto dobiti mladi stručnjaci. 

Vjerujem da razumijete koliko je ova tema važna za vaše očeve, braću, supruge i prijatelje i pozivam Vas da budete dio ove ideje i procesa kreacije jedinstvenog i rijetkog okupljanja multidisciplinarnih stručnjaka. 

U ime male i hrabre ekipe organizatora šaljem Vam topli pozdrav i radujem se susretima. 

Hrvoje Handl
Predsjednik organizacijskog odbora 

Klinika za psihijatriju „Sveti Ivan“ 
Dnevna bolnica za poremećaje hranjenja 

Croatian